Éjszaka is jeleskedett a barcsi fogathajtó

A korábbi évekhez hasonlóan idén is rendeztek országos fogathajtó versenyt a Tolna megyei Zombán. A barcsi Hartmann János éjszakai futamban remekelt.

 

A háromnapos országos verseny helyszíne a zombai Sportpálya és Kastélypark volt, a versenybíróság elnöke István Péter nemzetközi bíró, az elnökség tagja az osztrák Wolfgang Csar és Bocsi Csaba, a Technikai kiküldött pedig Némedi István.
CAN-A kategóriában - ahogyan az már megszokott-  egyes-, kettes- és négyes- póni és "nagy" fogattal egyaránt lehet indulni, "B" és "C" kategóriában pedig "nagy" kettesfogattal. A versenyen első alkalommal Gyermek, Junior és Fiatal Hajtók is rajthoz állhattak, akik a Némedi István szövetségi kapitány által ajánlott válogató versenyen a kisbéri Fiatal Hajtók Európa-Bajnokságára (is) készültek.
A rendező-házigazda Hirnikl György elmondta, a tervezett programok között ismét szerepelt az Éjszakai Lovas Show, melynek részeként a nézők láthattak pusztaötös- és csikós bemutatót, valamint volt éjszakai kombinált akadályhajtást is. Itt remekelt a barcsi Hartmann János, aki Zombori Marcell segédhajtóval, valamint Mókás és Luca négylábú segítőivel első helyezést ért el.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!