Éjfélig mulattak szombaton Patosfán

Pihenésről szólt a vasárnap Patosfán, miután szombaton egészen éjfélig mulatozott a falu népe. Az utóbbi idők egyik legsikeresebb falunapja zajlott augusztus 14-én Patosfán, mondta el a település polgármestere. Horváth Margit hozzátette, ez annak is köszönhető valószínű, hogy tavaly elmaradt a rendezvény, és annak is, hogy most egybe tartották a falusi főzőnappal.
 

13 csapat finomabbnál finomabb ételeket készített,  általában babos-káposztás-krumlis bográcsos ételek készültek, de nem rangsoroltak, aki pedig ezeket nem tudta megkóstolni, babgulyást kapott az önkormányzattól. Horváth Margit elmondta, hogy a zenés kulturális részben fellépett Balázs Pali, Lorán Barna vagyis Trabarna, de felcsendültek musical dalok, magyar nóták, és mai pop slágerek is.
A gyerekekre is gondoltak a 240 lelkes kis faluban. A települési a Barcsi Városi Könyvtár közös együttműködésében várta őket színházi produkció, az önkormányzat jóvoltából gyermekkörhinta, ugrálóvár és fagyi. Egy vállalkozó dinnye felajánlással járult hozzá a napi csemegékhez, egy hölgy pedig cica alakú tortát készített a gyermekközösségnek. A nap éjfélig tartó mulatsággal zárult, melyen a helybéliek az utolsó pillanatig kitartottak.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!