„Egy csepp egészség” rajzpályázat

A Barcsi Vikár Béla Művészeti Iskola és a „Zsuzsi tanodája” rajzpályázatot hirdet „Egy csepp egészség” címmel a Barcsi Járás területén élő óvodás, általános iskola alsó tagozatos és felső tagozatos gyermekei számára. A téma : barcsi strandélmények.
 

Varga Zsuzsanna testnevelő „ Egy csepp egészség” című könyve, és mese blogja, no és persze az ott olvasható versek, történetek késztették arra a szerzőt, és a Vikár Béla Alapfokú Művészeti Iskola grafika tanszakának vezetőjét, Eperjesiné Pósz Tündét, hogy rajzversenyt hirdessenek.
Varga Zsuzsanna megkeresésünkre elmondta, három mesét jelöltek meg a kiírásban, melyek a Városi Könyvtárban, a Zeneiskolában, no és Zsuzsi blogján is elérhetők. Ezekhez várnak pl. illusztrációt, de természetesen szívesen fogadnak minden strandélmény ábrázolást, ami a gyermekek fantáziájából fakad. Írásaiban Zsuzsi is az uszodákban megélt élményeit szeretné közreadni, egyrészt, hogy megossza ezeket másokkal, másrészt, hogy népszerűsítse a barcsi fürdőt. Az uszodai oktatás során is mesével, versekkel segíti a gyermekek élvezetes küzdelmét, fejlődését, és reméli, hogy a közös élményeikről szóló beszámoló-mesék-versek, és majd a rajzok is, még több embert tesznek a víz, és a fürdő szerelmesévé. A rajzokat 2020.március 18-ig várják a Városi könyvtárban.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!