Egészségmegőrzés – betegségmegelőzés / dr. Herr Gyula előadása Barcson

Nyilvános találkozóra hívja a Barcsi Szív Egyesület mindazokat, akik szeretnének tenni a fájdalom és betegségmentes időskorért.  A beszélgetésre, Barcsra érkezik dr. Herr Gyula belgyógyász, aki hiszi, és igyekszik mindenkinek továbbadni, hogy a betegségmegelőzés az tulajdonképpen egészségmegőrzés. A preventív előadás 2024. január 29-én, 17 órakor kezdődik, a barcsi Móricz Zsigmond Művelődési Központban.
 

A civil szervezet évente több alkalommal is szervez előadásokat tagjainak, ám ez a mostani nyitott, mindenkit várnak és szívesen látnak, hisz nagyon fontos lenne, hogy az emberi életszakasz második fele is egészségesen teljen, ehhez kaphatnak a jelenlévők tanácsokat dr. Herr Gyulától.
Pénzár Árpádné, a szervezet elnöke szerkesztőségünknek elmondta az idei évben most találkoznak először az egyesület tagjai, majd folytatódnak az előző évek sikeres színházlátogatásai, kastélytúrái, kerékpáros és gyalogos programjai, a heti egy rehabilitációs torna, no és a preventív előadások sora is. Ez a találkozó tökéletesen alkalmas arra, hogy bárki csatlakozzék a több mint 70 fős tagsághoz, és részt vehessen a gazdag éves programban.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!