Edzőtáboroznak a mazsorettek

Csapatépítő ráhangolódással, majd gimnasztikával és nyújtásokkal valamint tánctechnikával és eszközhasználattal, például botpörgetéssel indul a barcsi mazsorettek minden napja a héten. A Vénusz Mazsorett Csoport ugyanis edzőtáborba vonult.
 

Minden feladatnak örülnek a lányok és minden feladatot teljesítenek, csak, hogy együtt lehessenek, hisz a pandémia miatt hónapok óta csak online tartották a kapcsolatot, így az idei évben az előző éveknél is jobban várták a táborkezdetet. A csoportvezető, Pávics Judit szerkesztőségünknek elmondta, hogy csapatépítő játékokat is beiktatnak a foglalkozások közé, de az igazi cél felkészülni a következő versenyidőszakra, mely remélik, nem marad el. Mint megtudtuk délutánonként a csoportos versenyek kapják a főszerepet (bot technika, koreográfia készítés, activity, játékos vetélkedők formájában). Nem maradnak el a kézműves foglalkozások sem (lesz gyöngyfűzés, ajándékkészítés, rajzolás, ruhatervezés stb.).
Mint megtudtuk az idei évben is érkezett vendégoktató, kedden egy twirlinges , free-style Európa bajnok, nemzetközi pontozóbíró érkezett hozzájuk. Rátkai Márton sok versenyen zsűrizte már őket, ő most csoportos fejlesztő órát tartott.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!