Edző táborba készülnek a barcsi judokák

Nyári pihenőjüket töltik a barcsi judokák, de az idei évben, a tavasszal elrendelt közös edzés tilalom miatt, egyre jobban várják az edzőtáborozást.
Honfi Zsolt, a Barcsi Judo Sportegyesület elnöke megkeresésünkre elmondta, augusztusra tervezik az idei tábort, mely egyben a rendszeres edzés indulását is jelentené.

A 2020-as régiós nyitóversenyt még megtarthatták Barcson, voltak az Országos Felnőtt Bajnokságon és diákolimpián is, de ezt követően a Magyar Judo Szövetség leállított minden közös edzést, csupán az olimpiára készülő kerettagok edzhettek. A barcsi judokák is otthon maradtak. Janecsek László online feladatokat küldött a szakosztály tagjainak, de ez nem pótolta a találkozásokat és a testközeli küzdelmeket. A járványveszély miatt elmaradt a szokásos tanévzáró piknik is. A lazítások után, július elején szerveztek egy közös kerékpártúrát, szülőkkel, gyerekekkel, edzőkkel, melyen közel 30 fő vett részt. Elkerekeztek Drávatamásiba, sütöttek szalonnát, beszélgettek és hazajöttek. Itt már mindenki az edzőtáborról beszélt, amelyet a tervek szerint augusztusban megtartanak, utána pedig sort kerítenek az elmaradt judo piknik pótlására is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!