Drávaszentesi különdíjas az Országos Vadásznapon

Hétvégén Somogy zöld szívében, Kaszón tartották az idei Országos Vadásznapot, ahova nagyjából 8000 fő látogatott el.

Az egész napos rendezvényen szakmai és kulturális programokkal, bemutatókkal és vásárral várták az érdeklődőket, ahonnan természetesen nem hiányozhatott a vadászok főzőversenye sem.  Ezen a gasztronómiai megmérettetésen lett különdíjas a drávaszentesi Szabó Lászlóné, aki a Somogyi Vadászhölgyek Klubjának „színeiben” indult. A tökéletes menüsor egy előételből és két főételből állt; elsőként hideg vaddisznósült kecskesajt variációkkal, valamint mozarellás paradicsomsaláta került a zsűri elé, míg főételként Hubertusban pácolt aszalt szilvával töltött vaddisznó szűzpecsenyét, valamint hozzá szőlőmártást és somogyi gánicát szolgált fel, ezen kívül még vadásztokány is készült krumplistésztával. A vadászhölgy arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy mindig is szeretett főzni, hosszú évtizedek óta érdeklődik a vadgasztronómia iránt, hiszen elmondása szerint ezt is csak úgy lehet csinálni, mint a vadászatot: szenvedéllyel.

Fotó: erdo-mezo.hu

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!