Drávaszentesen kezdődött meg az idei barcsi lakossági fórumok sora

Ahol megépült, ott sokan ellenérzéssel fogadják a kerékpárutat, ahol még nincs, ott pedig már nagyon várják. Többek között ez is elhangzott a drávaszentesi lakossági fórumon tegnap.
 

Az idei évben Barcs drávaszentesi települési részén kezdődtek a költségvetés tárgyalásokhoz kapcsolódó városkörzeti találkozók. A meghallgatás, február 10-én, hétfőn, 17 órakor kezdődött a szentesi faluházban és 19 órakor a Móricz Zsigmond Művelődési Központban.
Drávaszentesen a lakók szeretnék, ha a kerékpárút hozzájuk is elérne, így kérdésként fogalmazódott meg, hogy ennek mekkorák az esélyei. Kérés volt, hogy a Tarnócai utca burkolatán javítsanak úgy tűnik, ha aszfalt nem is, murvás megoldás szóba jöhet. Azt is kérték, hogy a közvilágítás rekonstrukció során kerüljön ki pár újabb villanyoszlop. Szeretnék, ha a háborús emlékmű is mihamarabb bekerülne a felújítandó emlékhelyek sorába, és azt is, ha sikerülne valami előrelépést elérni az ebtartóknál. Ugyanis gondot jelentenek a kóbor kutyák mellett, azok a kutyusok is, melyeket elhanyagolnak a gazdáik, és veszélyeztetik a közlekedők épségét.
 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!