Díjazták az óvodai nevelő munkát végző szakembereket

Barcs Város Óvodái és Bölcsődéje karácsonyi műsora remek alkalom az évértékelésre és a kiemelkedő munkát végző kollégák munkájának elismerésére is. Az intézmény ilyenkor adja át belső szakmai díjait, így elismerésben részesült az év pedagógiai asszisztense, az év dadája és az év óvodapedagógusa is. 

Bodor Beáta, Barcs Város Óvodája és Bölcsődéje intézményvezetője szerkesztőségünk kérdésére elmondta, hogy ezzel a díjjal ösztönzik is kollégáikat őket. A vezetői testület döntése alapján ítélik oda az elismeréseket. Idén Év Óvodapedagógusa díjat Füle Katalin óvodapedagógus érdemelte ki, kimagasló szakmai munkájával. Az intézmény vezetősége az óvodapedagógusok mellett a dajkák és pedagógiai asszisztensek munkáját is elismeri, így 2023. Év Pedagógiai asszisztense díjat Túróczi-Kúsz Nikolett vehette át, az Év Dajkája pedig Káplár Noémi lett. 
Az ünnepségen elismeréseket átvevő munkatársak mellett természetesen a gyerekek voltak a főszereplők. A színpadon a Napsugár Bölcsőde óvodai csoportja, a Szent István utcai tagóvoda, a Hársfa utcai Tagóvoda és a Deák Ferenc utcai Tagóvoda csoportjai léptek fel. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!