Deák Sulimpia 2024

Izgalmas napot zárnak a Deákos diákok ma. Zászlófelvonással indult, aztán elindult az olimpiai jelképes láng, és nem csak megidézték nagy versenyek emlékét, de igazi olimpikonnal is találkoztak.

A Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskola igazgatója számolt be szerkesztőségünknek az eseményekről. Mint megtudtuk a gyerekek egész hete az Olimpiai játékok körül forgott, hisz 2024 az olimpia éve. A játékok eredetéről ugyan úgy beszélgettek, mint a magyar sportélet jeles eseményiről és sikeres hazai sportemberekről, és, hogy teljes legyen a kép, egy igazi olimpikon és érkezett hozzájuk, Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó. Rengeteg kedves történetet osztott meg velünk sportolói életéből a bajnok és különleges ereklyéket is hozott magával. Mégpedig a 2004-ben, Athénban szerzett aranyérmét, valamint úszósapkáját és nadrágját, melyet az olimpián viselt.
 Benczéné Németh Bernadett elmondta, hogy február 9-én, pénteken reggel felhúzták az olimpiai zászlót, és a diákolimpiákon legeredményesebb szerepló sportolóik - Kalmár Kevin, Tóth Sára, Maráz Dorina, Tóth Liliána és Keszthelyi-Hajba Bolda – körbe vitték az iskolában a fáklyát, mellyel végül meggyújtották az olimpiai lángot. Persze a farsang jelmezes része sem maradt el, volt jelmezes felvonulás is, melyet az osztályok táncos produkciói tettek még izgalmasabbá.
A Deák Sulimpia 2024 farsangi délutánján részt vett a Magyar Freestyle focicsapat három tagja is. Hamza Nabil, Hajagos Máté és Szabó MIlán show műsorral lepte meg a diákokat. Akinek pedig kedve volt, ismét szórakozhatott a Mosolygyár Egyesület VR termeiben.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!