Csokonyavisonta ismét összefogott

Évről-évre jótékony rendezvények segítenek Csokonyavisontán a bajbajutottakon, vagy épp valamelyik civil szervezeten. Legutóbb több mint fél millió forintnyi adományt sikerült átadni egy családnak.

2023. szeptemberében gyökeresen megváltozott egy család, egyébként sem könnyű élete Csokonyavisontán. Kiderült, hogy a gyakran fejfájásra panaszkodó, epilepsziás fiúgyermekük agydaganatos. A műtétet három hónapos kezelés, és folyamatos ellenőrző vizsgálatok követték, és követik. A 32 éves fiatalember eddig is ellátásra és felügyeletre szorult, most még inkább. A rokkantnyugdíjas anya és az apa közösen vállalták az ápolást épp ezért, az apa felmondott munkahelyén.
Az anyagilag és lelkileg is nehéz helyzetbe kerülő család javára jótékonysági eseményt hívott életre a falu polgármestere és családja. A hír hallatán összefogott szinte az egész falu, több mint 100 tombolafelajánlás volt, és a bálban is sokan voltak. A rendezők a szombati bált követő napokban már átnyújtották a belépő - és tiszteletjegyek, valamint tombolaárusításból összeálló több mint 700 ezer forintot.
A következő jótékonysági eseményen, 2024. február 10-én, a Kistücsök Néptáncegyüttes javára táncolnak a bálozók.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!