Cser Kovács Ágnes a Barcsi Irodalmi Kör vendége

Alig egy hetet kell már csak várnia a Barcsi Irodalmi Kör olvasóinak, hogy találkozhassanak egyik kedvenc írónőjükkel, Cser Kovács Ágnessel. Március elsején, 16 órától személyesen a szerzőnek tehetik fel kérdéseiket az író-olvasó találkozó résztvevői, az esemény helyszíne ezúttal a barcsi Református templom gyülekezeti terme.

László Patrik a Barcsmédia vendégeként beszélt az író-olvasó találkozó részleteiről, melyet ő maga álmodott meg, nem sokkal azután, hogy létrehozta tavaly novemberében az irodalmi kört. Akkor még az írónő személye nem volt biztos, de Patrik tervei között szerepelt, hogy az irodalmi kör ne csak az olvasásra és a személyes tapasztalatok cseréjére szolgáljon, hanem akár ilyen események lebonyolítására is alkalmat teremtsen. Az író-olvasó találkozó szervezése komoly feladat volt a fiatalember számára, hiszen a helyszínt, a megfelelő időpontot és természetesen az anyagi feltételeket is meg kellett teremteni a rendezvény megvalósításához. Patrik elmondta: a március elsejei találkozó előtti utolsó ülésen a legapróbb részleteket is megtervezték a kör tagjaival, beleértve az írónő Zárvatermők kertje regényének összegzését és a technikai kérdéseket is. A találkozóra természetesen minden irodalomkedvelőt várnak, a rendezvényen való részvétel ingyenes.

A László Patrikkal rögzített beszélgetést a BarcsMédia YouTube csatornáján érhető el, https://www.youtube.com/watch?v=287QhIbM8C4&t=512 , a rendezvény pedig március 1-jén lesz a Református Templom gyülekezeti termében.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!