Csak sürgős esetben lehet menni a járóbetegellátóba Barcson is

Csak sürgős esetben lehet menni a járóbetegellátóba Barcson is

Hőmérővel fogadják a sürgős ellátásraérkezőket a Kistérségi JáróbetegellátóKözpontban Barcson. Mindenkitől megkérdezik, hogy jár-e külföldön, illetve érintkezett-e olyannal, aki nemrégiben tért haza. 

Egyelőre nem szűrtek ki lázas személyt, aki ellátásra jelentkezett volna. Dr. Kisimre László arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy csak akut ellátást végeznek a mostani, átmeneti hét után. Az időpontokat átütemezik illetve törlik. Az orvosokat telefonon kapcsolják panasz esetén és a betegfogadóterekben is korlátozottan várakozhatnak, a szabadtéren helyeztek el padokat a betegeknek. Az igazgató elmondta: viszonylag jól fogadták a kényszerűváltoztatást a betegek, akiktől megértést kérnek. Mostantól ugyanis tényleg csak sürgős esetben állnak rendelkezésre, így csökkentve a fertőzésveszélyt és védve a betegek és a bevethető egészségügyi személyzet egészségét.

A rendelő nyitva tartása:

Hétfő – Kedd – Szerda – Péntek: 7 órától 13 óráig

Csütörtök: 7 órától 16 óráig

Az alábbi szakrendelések elérhetők:

Röntgen

Laboratórium

Ultrahang

Belgyógyászat

Neurológia

Pszichiátria

Sebészet

Szülészet-Nőgyógyászat

Arra kérnek mindenkit, a sürgőségi ellátásra valótekintettel minden esetben érdeklődjenek a 0682/565-470-es (recepció) telefonszámon, illetve a szakrendelések közvetlen telefon számán. Időponttal rendelkező betegek minden esetben érdeklődjenek a fenti telefonszámokon.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!