Boldog iskolaként várja a leendő elsősöket is a barcsi gimi

Sem intézménylátogatás, sem nyíltnap nem segíti ebben az évben a középiskolaválasztókat. A továbbtanulás lehetőségeivel online ismerkedhetnek a nyolcadikosok és online tájékoztathatnak a középiskolák, ennek ellenére boldog iskolaként készül a következő tanévre is a barcsi Széchényi Ferenc Gimnázium. Újra elnyerték ugyanis a Jobb Veled a Világ Alapítvány pályázatát, mondta el a Barcsi Krónika vendégeként Csokor Réka, az intézmény igazgatója.

 Az itt alkalmazott tudományos módszer segítségével a diákok boldogabbak, kitartóbbak lesznek, eredményeik javulhatnak és a velük való közös munka is könnyebbé válik. Az iskola tanári karának és vezetőségének is szüksége van ebben az időben a negatív gondolkodásmód helyett optimista hozzáállást kialakítani a megváltozott helyzethez.
Ebben segítenek a sikeres programok, mint pl. a 17 éve futó országos angol verseny idei online döntője, ahol hatodik helyezést ért el az iskola egyik diákja, Bóta Barnabás, vagy az Euroscola verseny, melyben immár harmadszor bizonyult az ország legjobbjának a gimnázium csapata. Igaz üröm az örömben, hogy ezúttal kérdésessé vált a nyeremény, a strasbourgi út, és az Európai Parlamentben megrendezett vitanap, valamint a találkozás sok más uniós ország diákjaival.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Ének, zene, tánc, grafika és kézművesség egy helyen

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!