Bőhm Timi világversenyre készül

Egy éve végzett, májusban, testépítés és fitnesz edző szakon, idén májusban pedig már világversenyen indul a barcsi Bőhm Tímea.

Timi az április végi PCA INTERNATIONAL CUP bajnokságon álhatott a dobogó második fokára és ezzel kvalifikációt szerzett a PCA szervezet május 15-i, Birminghami világversenyére. Addig sem pihen. Az április végi székesfehérvári erőpróba a tavaszi versenyszezon nyitánya volt, így most egymás érik majd a különböző szervezetek meghívásai, kiírásai. Bőhm Tímea ezúttal Bikini Masters kategóriában indult, és igazán nagy sikernek számít az ezüstérem, mert nagyon erős mezőnyben sikerült a tavalyi bronzérmes helyezését is felülmúlni, és ezáltal kvalifikálni magát a nemzetközi megmérettetésre. Timi megkeresésünkre elmondta, hogy a tavalyi versenyidőszak zárását követően izomépítésbe és tömegnövelésbe kezdett edzőjével, Szakács Sándorral.  Mivel a bikini modell esetében a fenék és comb dominál az értékelésnél, ezért erre a területre helyezték a hangsúlyt. Heti három lábedzéssel ezt a területet erősítették több mint négy hónapig.  Ennek köszönhető a mostani siker, amit ezen a hétvégén a WABBA szervezet Hercules Olympiáján is szeretne megismételni, majd a jövő hétvégén jön a világverseny.

Bőhm Tímea 2018-ban kezdett funkcionális edzéssel foglalkozni, először TRX-el, aztán a Cross Fittet, majd 2019-től ismerkedett a súlyzós edzéssel, majd a gondolat, hogy ezzel szeretne komolyabban foglalkozni. 2021. májusában egy OKJ-s képzésen sport edző szakképesítést szerzett, testépítés és fitness szakon, és nyáron már versenyzőválogatásra jelentkezett. Az első versenye 2021. szeptember 26-án volt Hódmezővásárhelyen a Kriko Kupa, ahol rögtön a Top ötbe került. Aztán a következő verseny október 3-án, Pécsett az INBA HUNGARY szervezésében,
és két kategóriában is bronzérmet szerzett. Másnap, október 4-én, a  Herkules Kupán A FITT ANYUKA kategóriában VII. hely, a MISS SHAPE +40-es kategóriában pedig  VI. helyen végzett.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!