Bezerédi Zoltán színművész is elköszönt az Aranyos végzősöktől

Online ballagásnak indult, végül majdnem teljesen hagyományos búcsúzás lett a nyolcadikosok elköszönéséből a Barcsi Arany János Általános iskolában. A járványügyi helyzetre való tekintettel már május közepén megkezdődött a ballagás szervezése. A különleges évben, különlegességekkel is készült az intézmény, pl. felkérték Bezerédi Zoltánt a búcsúztatásra, aki igent mondott.
 

Bezerédi Zoltán, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, kifejezetten a barcsi Aranyos diákokhoz szólt. Megszólította őket és a legfeledhetetlenebb csintalanságokat is felidézte. Mindez az online búcsú videó részeként hangzott el, ám előtte sikerült mégis valódi ballagást rendezni. Szinte az utolsó pillanatban derült ki, hogy létszámkorlátokkal és biztonsági előírásokkal, de lehet ünnepséget rendezni. Így aztán volt búcsúzás a 8. osztály részéről, búcsúztatás a 7. osztályosok részéről, versek, igazgatói köszöntő, Nívó-díjasok és Jó tanuló, jó sportoló díj, illetve emlékkönyvbe beírás is. Az osztályfőnöki órákat követően a végzősök levonultak a feldíszített lépcsőn és az iskola előtti téren kezdetét vette az ünnepi műsor, amit élőben közvetítettek az otthon maradt rokonok számára. 
A szabadtéri rendezvényen adták át a nyolc év során a közösségért végzett tevékenységért, a példamutató magatartásért, és a kiváló tanulmányi eredményért járó Nívó díjat, melyeket Hobán Máté és Varga Lili érdemelt ki. Jó tanuló, jó sportoló díjat vehetett át Bolhói Alina, aki a tanulmányi eredményein túl társastánc kategóriában diákolimpiai sikereket tudhat magáénak.  A szülői munkaközösség tagjai közül elismerésben részesült Szabóné Pandur Renáta, Katona Kata, Berkes Mónika, Pozsega Erzsébet, akik hosszú éveken keresztül segítették a pedagógusok munkáját és képviselték a szülőket, gyerekeket. A ballagás után az osztályfőnökök a gyermekek nevével ellátott lufikat összekötve felengedték a magasba, jelezve ezzel is, hogy a továbbiakban is tartsanak össze. Ezt követően kezdődött az online ballagás, melyet az iskola honlapján, illetve a Facebook oldalán is követhettek az érdeklődők.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!