Barcson indult újra a Dél-Somogyi ulti bajnokság

Már hagyomány, hogy a Dráva parti városban kezdődik a Dél-Somogyi ulti verseny éves programja. Az első fordulóra 34-en regisztráltak. Karvalics Ottó Barcs város polgármester megnyitója után sorsolással dőlt el a három fős parti-társaság.

Négyszer egy órát kártyáztak a résztvevők, akik Berzencéről, Csokonyavisontáról, Csurgóról, Nagyatádról, Kaposvárról, Péterhidáról, Somogyudvarhelyről érkeztek. Sőt, Baranya megyéből, Szigetvárról is neveztek a barcsi versenyre. A barcsiakat Fodor Béla, Gorjanácz Gyula, Tóth József, Mester Zoltán, Hartmann József, Pressing László, Kimpf Antal képviselte, a környékbelieket pedig a péterhidai Buzási Tamás és a Csokonyavisontáról érkezett Kulcsár József, Márkus Ferenc, Farkas István. A korelnök a 79 éves Tóth József és Gujber János, míg a legfiatalabb játékos a 48 éves Mester Zoltán volt.
Az első forduló végül 1. Pfeiffer József 2. Páva Ferenc Berzence 3. Kulcsár Zoltán 4. Géczi Lajos Böhönye és 5. Hartmann József Barcs sorrenddel végződött. A bajnokság két hét múlva Csokonyavisontán folytatódik.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!