A barcsi Tóth Tamás pálinkája a legjobbak között

Magyarország legismertebb és leglátogatottabb pálinka fesztiválját  rendezték meg hétvégén Gyulán, ahol  a nyolc somogyi résztvevő közül hatan éremmel térhettek haza.

A kaposvarmost.hu beszámolója szerint összesen 332 versenyminta érkezett a bíráló bizottság elé. Kétharmaduk kapott érmes minősítést, közülük 19 érdemelt ki aranyérem elismerést, és 8 champion, vagyis nagyarany díjat is kiosztottak. A résztvevők között ott voltak a legjobb somogyiak is: a kaposvári, barcsi, csokonyavisontai, igali és zamárdi magánfőzők összesen 63 mintával képviselték megyénket. A somogyi csapat teljesítményét a barcsi Tóth Tamás és a kaposvári Gyenesei István koronázta meg. Előbbi Irsai Olivér szőlőpárlata aranyérmet, sőt champion minősítést is nyert. Emellett 6 ezüst és 4 bronzérmet kaptak remekei. Az országos verseny legeredményesebb párlatkészítője a kaposvári Gyenesei István lett.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!