Barcsi meghallgatás a 2019-es X-FAKTOR-ra

2019-ben ismét a tehetségeké a lehetőség az X-Faktor-ban az RTL Klub képernyőjén. Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői Barcson is várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

Május 9-én, csütörtökön 18 órától a barcsi Móricz Zsigmond Művelődési Központban tartanak meghallgatást. A jelentkezőknek érdemes több számmal is készülni a castingra, és a hozzájuk tartozó zenei alapot magukkal vinni pendrive-on vagy CD-n a helyszínre.
Idén minden eddiginél egyszerűbben lehet jelentkezni az X-Faktorba. A jelentkezőknek csupán fel kell venniük, ahogy énekelnek, mondaniuk kell magukról pár mondatot és elküldeni Viberen vagy WhatsApp-on a +36-30-195-9595-ös telefonszámra. De természetesen a megszokott módon is várják a műsorba a jelentkezőket a http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/jelentkezz oldalon, illetve Instagramon https://www.instagram.com/xfaktorhun keresztül vagy akár SMS-ben.

Még több információt a meghallgatásról az X-Faktor hivatalos Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/xfaktorhungary), a barcsi casting eseményénél (https://www.facebook.com/events/846696465681492/) valamint a +36-30-195-9595 telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcsi Krónika 2021. január 18.

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!