A barcsi könyvtárban is lehet regisztrálni a védőoltásra

Egyre több ponton lehet jelentkezni koronavírus elleni védőoltásra, többek között már Barcson is, például a Városi Könyvtárban.
Az intézményvezető tájékoztatta szerkesztőségünket arról, hogy regisztrációs lehetőség nyílt náluk. Sziács Lászlóné elmondta, már a honlapjukon és a facebook oldalukon is olvashatók azok a telefonos illetve elektronikus elérhetőségek, ahol segítséget nyújtanak mindazoknak, akik regisztrálni szeretnének.

Ehhez személyes adatokra van szükség, illetve az elérhetőségekre. A könyvtár azoknak nyújt segítséget, akiknek nincs internet hozzáférése, avagy nem tudják használni a webes felületeket. Az e-mail cím létrehozásában is segítséget kaphatnak a könyvtárosokhoz fordulók. Azt azonban tudni kell, hogy a regisztráció igényfelmérő tájékoztató adat és egyenlőre nem biztosít soronkívüliséget. Egyelőre maradt az oltási sorrend, de regisztrációra buzdítanak mindenkit, aki élni szeretne a lehetőséggel. Elsőként az egészségügyi dolgozók, majd a szociális ellátásban dolgozók és abban részesülők kaptak illetve kapnak oltást. Őket követik a 60 évnél idősebbek, majd a rendvédelmi szervek dolgozói, a valamilyen kockázatos alapbetegséggel rendelkezők, kritikus infrastruktúrában dolgozók, majd azok, aki egyik fenti csoportba sem sorolhatók be.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!