Barcsi iskolarendőr munkáját is elismerték

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság - Megyei Balesetmegelőzési Bizottság értékelte a 2020/2021-es tanévben végzett munkát.

Az iskola rendőre program 2008. szeptember 1-jén indult útjára, és az eddigi tapasztalatok alapján nagymértékben segítette a gyermekek védelmére irányuló bűn- és baleset-megelőzési tevékenységet. Az iskolarendőrök saját szakterületükön végzett munkájukon túl vállalják az iskolarendőri teendőket, munkájuk soha nem válik rutinná, hiszen mindig új és új problémákkal találkoznak az iskolában, amelyek megoldásában aktívan vesznek részt.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság - Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a 2020/2021-es tanévben végzett kiváló munkájáért elismerésben részesítette Bukovicsné Gerlecz Vivien őrmestert a Barcsi Rendőrkapitányságról, aki a VII. Iskolarendőr Szakmai Nap alkalmával országos elismerésben is részesült. Továbbá kitüntetést vehetett át Czuczka Alíz törzszászlóst a Marcali Rendőrkapitányságról, Regman-Vörös Ilona zászlóst a Fonyódi Rendőrkapitányságról, Buzsáki István Bálint törzsőrmestert a Siófoki Rendőrkapitányságról, Kiss Zsombor János főtörzsőrmestert a Kaposvári Rendőrkapitányságról, Koczor László zászlóst a Nagyatádi Rendőrkapitányságról, valamint Laczkovics Zoltánt a Kaposvári Polgárőr Egyesület részéről, aki már két évtizede segíti a gyermekek balesetmentes közlekedését a kaposvári Kisfaludy Utcai Tagiskola előtti gyalogátkelőhelyen.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcs Város Önkormányzata Képviselő Testületének 2022. április 21-i ülése

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!