A barcsi fürdőre is maszkban kell bemenni

A belépéstől, egészen az öltözőig kötelező a maszk viselése a barcsi fürdőn is. A most életbe lépett szabályozás értelmében, a medencetéren, és fürdés közben mellőzni lehet.
 

Az éttermekre vonatkozó szabályozás miatt, azokon a közös tereken ahol büfé üzemel vagy bármilyen ételárusító hely ott kötelező a maszk használat, és Barcson a fürdő előterében van a büfé, így belépéskor, és a pénztárnál is el kell takarni az orrot és a szájat.
Lipics István a barcsi fürdő igazgatója megkeresésünkre elmondta, a szabály személyzetre, vendégre egyaránt vonatkozik, és személyzet, vendégkör egyaránt elfogadja és betartja a szabályozást. A kötelező maszkviselésről már az ajtón olvashatnak az érkezők.
Azt is megtudtuk, hogy az elmúlt 4-5 héten, az előző évhez viszonyítva 40-50%-os forgalom volt tapasztalható, ám egyhete emelkedett a vendégforgalom. Ez vagy a hideg napoknak köszönhető, és emiatt jöttek többen, egy kicsit melegedni, vagy már sok volt a fegyelemből. Ám a héten megint visszaesés történt, a vendégek alig 30% -a érkezik a rekreációs központba.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!