Az egészséges életmód jegyében is lehet nassolni az ünnepek ideje alatt

Aszalt gyümölcsös puszedli és paleo szaloncukor is került idén az ünnepi finomságok közé, a barcsi cukrász ilyen különlegességekkel is készült karácsonyra. Rózsa Anita cukrász a Híd Televízió Különös Karácsony című műsorában beszélt arról, hogy a mai modern cukrásztudomány már nagyon széles körben képes kiszolgálni a vevők igényeit, legyen szó ételintoleranciáról, cukorbetegségről vagy akárcsak egy egyszerű diétáról.

Rózsa Anita elmondta: ezek a sütemények azért olyan keresettek a mai világban, mert sok elemük természetes és mentes mindenféle mesterséges összetevőtől, így bátrabban nyúlnak hozzá akár a kísérletező háziasszonyok is. A cukrász szerint amellett, hogy ezek a finomságok egészségesek, olykor még gyorsabban is elkészíthetőek, mint a hagyományos módon, tradicionális eljárással készített társaik, mert egyes alkotó elemeik azonnal fogyaszthatóvá teszi őket, nem kell velük napokat várni, az esetleges visszapuhulásig. A mai rohanó világban pedig lássuk be, ez sem egy elhanyagolható szempont az ünnepi menüsor összeállításánál legyen szó karácsonyról, vagy óévbúcsúztató partyról.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!