Augusztus volt a legnagyobb és a legrosszabb forgalmat hozó hónap is

Érdekesen alakult az idei nyári időjárás, ami a szélsőségeivel jelentősen befolyásolta a strandforgalmat Barcson is. Hűvös volt a május és június, augusztus pedig mindkét arcát megmutatta.

A kiugró forgalmat hozó napok mindegyike augusztushoz köthető. A pozitív és a negatív is, mondta szerkesztőségünknek dr. Otártics Máté, a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ igazgatója. Volt több olyan nap is, ami 1500-as forgalmat hozott, volt olyan hétvége, amikor péntek, szombat és vasárnap  több mint 3000 ember látogatta meg a strandot, de volt átlagon aluli látogatottság is. Ez utóbbi az augusztus eleji hideg idején történt.

„ Én azt szoktam mondani, hogy amikor az úszómester sapkában és melegítőben ül a medence mellett, akkor az nem strand idő, ha pozítív napokat keresünk, akkor volt egy júniusi horvát ünnep, amikor egy sima, átlagos csütörtökön 1500 ember látogatta meg a strandot és volt nagyon sok kiemelkedő hétvégénk leginkább akkor, amikor 35-40 fok volt a levegő hőmérséklete...” fogalmazott a fürdőigazgató.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!