Átadták az év óvodapedagógusa és dadusa címeket

Szerda délelőtt rendezték meg a városi óvodák karácsonyát Barcson, ahol elismeréseket is átadtak.
Bodor Beáta vezető óvónő szerkesztőségünknek elmondta, hogy nagyon készültek az idei ünnepre a nagycsoportosok, és a felnőttek is remélték, hogy ezúttal megtarthatják a hagyományos műsort, ami végül sikerült is. Igaz, kicsit szűkebb körben, mint máskor, de felléphettek a gyermekek, és átadhatták az Év óvodapedagógusa és az Év dajkája címeket is.

2021-ben ketten vehették át az Év óvodapedagógusa elismerést, Honfi Zsoltné és Gáspárné Nagy Ildikó. 
Honfi Zsoltné 1984 szeptembere óta dolgozik óvodapedagógusként. 2010-től a Széchenyi közi Tagóvoda vezetője. Szívesen fejleszti magát, a megszerzett tudását pedig igyekszik a gyakorlatban alkalmazni, a munkatársainak átadni. Szívügye a környezetvédelem, az óvoda helyi pedagógiai programjába is beépítette, hogy a felnövekvő nemzedék legifjabbjaiba elvessék a környezetvédelem magvait.

Gáspárné Nagy Ildikó 1983-ben kezdett a VII. számú Tagóvodában és most már két éve ismét ugyanott dolgozhat, ahol elkezdte: a Szent István utcai Tagóvodában. Ildikó azt vallja, hogy „A gyereknevelés és tanítás során az a legfontosabb, hogy egy gyerek mindig tudja, akkor is szeretik őt, ha nem tökéletes” ezért mellette mindig biztonságban érezhették magukat a „másság” jegyét viselők is.

2021-es év dajkája Csurka Jánosné lett, aki örömével, mosolyával, ölelő karjával, áldozatos munkájával segíti az óvodai közösség mindennapjait. Zsuzsi néni 2017 óta dolgozik az intézményben, és munkaköri feladatain túl is önzetlenül vállal segítő tevékenységet, egyéb munkát az óvoda és a gyerekek érdekében.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!