Adventi és Mikulás kupák a térségben

Labdarugó kupákat szerveznek a térségben az ünnep jegyében. Barcson pl., Mikulás Teremlabdarúgó Kupa lesz a hétvégén, míg Csokonyavisontán most volt Advent kupa.
 

Horváth Gábor sportreferens rádiónk vendégeként, a keddi Vekkerben elmondta, december 8-án, a  Dráva Völgye Sportcsarnokban játszik az a 20 csapat, melyek beneveztek a barcsi játéknapra.
Csokonyavisontán, második alkalommal, 10 csapat részvételével zajlott le a II. Advent Kupa, a helyi általános iskola tornatermében. A 18.00-kor kezdődő csoportmeccsek után, igazán színvonalas, küzdelmes mérkőzéseken keresztül jutottak el a helyosztókig. A bronzéremért, a döntőről nagy csatában lemaradó Noname küzdött meg, a végig stabil teljesítményt nyújtó Görgeteggel. Kiegyensúlyozott mérkőzésen a Noname nyert, így felállhatott a képzeletbeli dobogó harmadik fokára. A döntőben a GÓÓÓL, - visszavágva a csoport meccsen elszenvedett vereségért-, 4-0-ra győzte le a végére teljesen elfáradó, fiatalokból álló JAFFA csapatát, így megérdemelten emelte magasba a győztesnek járó trófeát az éjszakába nyúló viadal lezárásaként. A gólkirályi címet, 9 góllal, Patkó Richárd (Noname) nyerte el, egy góllal megelőzve Horváth Mátét a Csokonya csapatából. A legjobb kapus Kis Péter (JAFFA). A torna legjobb játékosa Keresztes Krisztián (GÓÓÓL).

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!