48 fő állt színpadra az idősek Ki mit tud? versenyén

14. alkalommal gyűltek össze a héten a dél somogyi bentlakásos intézmények lakói Barcson, hogy színpadra álljanak, és megmutassák sorstársaiknak, hogy mit tudnak. Idén öt intézmény vett részt a vetélkedőn, 48 fő készült különböző produkciókkal.
 

Öt kategóriában neveztek az idősek az idei Ki mit tud,-ra, énekkar, egyéni és duó ének, vers, próza, illetve humoros jelenetekkel készültek és az ötödik kategória a tánc volt. 
Nagyon aktívak voltak szépkorúink, a barcsi Szociális Központ és az Együtt Egymásért Szociális Otthon mellett érkeztek fellépők Berzencéről, Drávatamásiból és a nagyatádi Ezüstkor Idősek klubjából is. A barcsi idősek klubjának tagjai több produkcióval készültek, akár csak az Együtt Egymásért Szeretetotthon lakói. Vers, duó, és szóló ének, vidám színpadi jelenet, valamint közös éneklés szerepelt a műsorukban. Ilyenkor valamennyi intézményből felkérnek egy-egy munkatársat, hogy vegyen részt a zsűrizésben, hagyományosan ez már évek óta így történik, minden egyes kategóriában legalább három díjat kiosztanak, amit nagyon várnak a fellépők és nagyon örülnek a kis ajándékoknak, és az oklevélnek.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcsi Krónika 2020. október 19.

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!