25 műsorszám, 10 növendék és 1 jól sikerült este – ez a magánének tanszak első bemutatkozós koncertjének rövid összegzése

A koronavírus járvány miatt tavasszal elmaradt önálló, egésze estés bemutatkozását pótolta a szerda a Vikár Béla Művészeti iskola magánének tanszaka. Igaz most sem teljes létszámmal álltak színpadra, mert hárman betegek a növendékek közül, de 10 diák megmutatta a közönségnek is, hogy hol tart énektudása.

Brusszelné Petrákovics Ilona tanszakvezető azt mondta, elégedett a diákok teljesítményével, mindenki hozta a formáját, és a színpadi szereplés sem okozott problémát legtöbbjüknek. A HÍD Televíziónak nyilatkozó fiatalok elmondták, hogy vannak köztük jó páran, akik már többször álltak színpadon, de vannak, akik még csak most ismerkednek az előadó művészettel, ők inkább csak énekeltek eddig. A növendékeknek azonban nem ez az este volt az egyetlen megmérettetése, lesz folytatás is. Ma például már versenyen vesznek részt, decemberben pedig adventi szereplések várnak rájuk.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!