17 judo klub negyedik legjobbja a barcsi

Harcos Zoltán, volt judoedző tiszteletére rendeztek emlékversenyt Nagyatádon. 17 klub nevezett, a pontversenyben Barcs lett a negyedik. Most már a diákolimpiára készülnek, ma pl. Kaposvárra utaztak, közös, küzdelmi edzésre.

Emlékversenyt és egyben fennállásának 50 évfordulója alkalmából jubileumi megmérettetést szervezett a Nagyatádi Judo Club. Ez volt az első emlékverseny, de több év elteltével ez volt az első/újra verseny, melyet Nyílt Regionális Rangsor Versenynek hirdettek. Harcos Zoltánt azonban nem csak a régióban ismerték, így emléke előtt tisztelegve érkeztek nevezések Tata, Szombathely, Szekszárd és Budapest településekről is. A kiírás szerint a 10 év alattiaktól a 14 éves korig, vagyis a serdülő korosztályig várták a versenyzőket. Barcsról 22 judoka utazott, hogy az itthoni, május 24-i verseny után újra tatamira állhassanak. 7 arany, 6 ezüst, és 8 bronz, összesen 21 éremmel tért haza a csapat, akiket Bonevácz Bianka, Honfi Zsolt, és a vezető edző Janecsek László készített fel és kísért a versenyre.

Ma, régiós közös edzésen vesznek részt a kaposvári csarnokban, ahol felkészülési, küzdelmi edzést tartanak, a 2024. május 25-i Judo Diákolimpia Országos Döntőre.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!