15 versenyév legjobbjaként ünnepelték a barcsi mazsoretteseket

Nagyon sikeresen szerepelt a hétvégén újra a Vénusz Mazsorett Csoport. Összesített dobogós eredményeik: 3 arany, 3 ezüst, 3 bronz.
 

Az idei évben 15. alkalommal rendezték meg a Siófoki Vándorkupa Versenyt, mely egyben a sorozat utolsó állomása volt. Ebből az alkalomból az ország minden nagy mazsorett csoportja képviselte magát, így 30 településről, 700 mazsorett érkezett Siófokra és 345 produkciót értékelt a zsűri. Az idei évben Szeged nyerte a vándorkupát, ám az utolsó verseny lévén, ennek csak a kicsinyített mását kaphatták meg.
Az eredményhirdetést követően színpadra szólították az előző évek legeredményesebb csoportjainak vezetőit. Itt szólítottál elsőként Dibuz-Pávics Juditot, hisz a Vénusz Mazsorett Csoport volt az egyetlen, aki három alkalommal is megnyerte a vándorkupát.
Mint elhangzott, a barcsi mazsorettek, minden évben ott voltak a versenyzők között, és sosem jöttek haza dobogós helyezések nélkül, és a 15 év legeredményesebb csapatának minősültek, így ők is megkapták a jubileumi vándorkupa kicsinyített mását.
Dibuz-Pávics Judittal a verseny részleteiről csütörtökön reggel beszélgetünk a Vekker című műsorunkban.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!