Vádat emelhetnek a nagyatádi késelő ellen

A nagyatádi késelés helyszíne

A rendőrség befejezte a nyomozást és vádemelési javaslatot készített egy nagyatádi férfi ellen, aki még 2014 márciusában szúrta meg az élettársát – tájékoztatta szerkesztőségünket a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

A közlemény szerint a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy nagyatádi férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján Nagyatádon, közös lakóhelyükön 2014. március 6-án egy 47 éves férfi késsel megszúrta élettársát, mely szúrás következtében a sértett életveszélyes sérülést szenvedett, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

M. Tibort a rendőrök elfogták és előállították a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a Kaposvári Járásbíróság 2014. március 9-én elrendelt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást az ügyben 2014. június 12-én befejezte és az eljárás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészség részére.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!