Újabb mérföldkőhöz ért Szulok közbiztonsága

kép ilusztráció

Nem egészen egy évvel a megalakulását követően egy IFA típusú gépjárműfecskendővel gyarapodott a Szuloki Önkéntes Tűzoltó Egyesület eszközparkja a település temploma védőszentjeinek ünnepén

Az október huszonnyolcadikán tartott ünnepi rendezvényen Hengerics József, Szulok polgármestere köszöntötte a vendégeket és az önkéntes tűzoltó egyesület tagjait, majd Wéber Antal tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató jelképesen átadta a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által adományozott IFA típusú gépjárműfecskendő kulcsait. A megyei igazgató beszédében arra kérte az egyesület tagjait, hogy legyenek gondos gazdái a tulajdonukba adott tűzoltóautónak, tartsák azt készenlétben, gyakoroljanak vele, de azt kívánta, hogy éles helyzetben csak ritkán legyen szükség a bevetésére.
Ezt követően Szászfalvi László szólt a jelenlévőkhöz. Az országgyűlési képviselő méltatta a közösségi összefogás erejét, beszédében különös tekintettel az önkéntes tűzoltó egyesület munkájának fontosságára világított rá.
Az ünnepség zárásaként Bognár Tamás a település plébánosa megáldotta az egyesület új gépjárműfecskendőjét, majd a jelenlévők közösen részt vettek a búcsúi szentmisén.
 

Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!