Pályázzon ablakcserére!

Ablak

Megjelent a lakóingatlanok nyílászáróinak cseréjére kiírt pályázat. A részletes kiírás a www.kormany.hu és a www.emi.hu oldalakon is elérhető.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tájékoztatása szerint 1,1 milliárd forinttal támogatják a lakások homlokzati nyílászáróinak cseréjét. A vissza nem térítendő, utófinanszírozású támogatást a Zöld Beruházási Rendszer keretében, a kvótabevételek terhére biztosítja a szaktárca.

A pályázaton azok a magánszemélyek vehetnek részt, akik a pályázattal érintett lakóépület tulajdonosai és azt életvitelszerűen lakják. Pályázatot benyújtani legfeljebb 4 lakásból álló, nem iparosított technológiával épített lakóépület részét képező lakás korszerűsítésére lehet.

Az egyes lakások tulajdonosai önállóan nyújthatnak be pályázatot. A támogatás az elszámolható költség 40%-a lehet, lakásonként legfeljebb bruttó 450 ezer forint. A lakások nyári hővédelmének javítását célzó, árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek beépítésével kombinált nyílászárók cseréje esetében legfeljebb bruttó 520 ezer forint lehet a támogatás.

A pályázat csak elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújtható be. A pályázatokat benyújtani pedig a meghirdetéstől számított 30. naptári napot követően, a pályázat lezárásáig vagy a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehet.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!