Az ajánlások többszörösét adta le a Fidesz-KDNP Somogyban

Jakó Gergely és Geélencsér Attila

A megyei közgyűlési listaállításhoz szükséges ajánlások többszörösét gyűjtöttük eddig össze, melyekből mintegy 4 ezer aláírást adtunk le most. Ebből is látszik, hogy a somogyiak továbbra is bíznak a Fideszben – közölte szerda délelőtt a kaposvári Vármegyeházán Gelencsér Attila és Jakó Gergely. Karvalics Ottó második helyen szerepel a megyei listán.

A Fidesz-KDNP pártszövetség elsőként hozta nyilvánosságra megyei közgyűlési listáit július elején. Nem volt hónapokig tartó ötletelés, vérre menő casting, senkinek sem kellett jeges vízzel leöntetnie magát, hogy gyorsan elillanó népszerűséget szerezzen magának. Nem kellett becsengetni minden házba, hogy „akarsz-e a jelöltünk lenni?” A kormánypártok nem álságos összefogás víziójával hitegették a választókat, hosszú évek óta valóban együtt dolgoznak jelöltjeik a megyéért – mondta a leadáskor Gelencsér Attila, a megyei közgyűlés elnöke.

Jakó Gergely, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke, a kormánypártok megyei listavezetője hangsúlyozta: A somogyi listán a megye minden pontjáról szerepel közgyűlési jelölt. Olyan jelöltek, akik garanciát jelentenek a megkezdett területfejlesztési folyamatok végig vitelére, a somogyi adottságokra, erőforrásokra és a somogyi emberek akaratára épülő program megvalósítására. Olyan jelöltek, akik már eddig is sokat tettek a somogyi emberekért, és a jövőben is az itt élők életkörülményeinek javításán, megélhetésének biztonságossá tételén dolgoznak.

Somogyban 91 fideszes és 45 Fidesz által támogatott polgármesterjelölt indul, a megyei közgyűlési listán 48 jelölt szerepel. Valamennyi városban és több faluban is indulnak képviselőjelöltjeik, gyakorlatilag Somogy lakosságának 90 százaléka szavazhat fideszes egyéni jelöltre.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!