Záporok, zivatarok, hűvös nyár jövő héten

Vihar előtt

Nyárias meleggel indul a hét, aztán ismét jönnek az esős napok. Szerdától a nappali felmelegedés sem feltétlenül az évszak időjárását tükrözi majd. Legalábbis az Országos Meteorológiai Szolgálat Barcsra vonatkozó automatikus előrejelzése szerint.

Hétfőn 18 fokkal indul a reggel, ami egészen 28-ig emelkedik, aztán a napos időt felváltják délután a délnyugat felől érkező záporok, zivatarok.

Kedd hajnalra 20 fokig hűl vissza a levegő és nem is nagyon emelkedik 21 fölé. Borongós időnk lesz újabb záporokkal, zivatarokkal.

Nagy változásra szerdán sem számíthatunk, az előző napi csapadék és az erős északi szél 15 fokra csökkenti a hajnali hőmérsékletet. Az egész nap várható esőzés miatt azonban nem is kúszik 17 fok fölé a hőmérő higanyszála.

Az előrejelzés szerint csütörtök délig – ekkor várható a legnagyobb mennyiségű eső - tart a csapadékos időjárás 14 fokos reggeli indulással. Ahogy eláll az eső, megkezdődik a felmelegedés, ám ezen a napon még csak 20 fokos csúcsra számíthatunk.

Pénteken már közelít a nyárhoz időjárásunk, a hajnali 14-ről 24-re nő a hőmérséklet, ám a délkeleti szél nem engedélyez további javulást.

Szombaton aztán visszatér a csapadék, újabb záporok, zivatarok érkeznek. A reggeli 16 fok után ismét csak 24 fokos nappali csúcsra számíthatunk.

A vasárnapi időjárás hasonlóan alakul, mint a szombati. Záporok, zivatarok jönnek, 16 és 25 fok közötti hőmérséklet várható.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!