A virágos Barcsért ténykedőket ismerték el

Elismerések átadása

Gránittáblával és oklevelekkel gazdagodtak a város szépítésében aktívan részt vevők. A képviselő testület novemberi ülésén adta át Karvalics Ottó polgármester és Imre Mária, a Barcsi Környezetvédelmi Egyesület elnöke a Virágos Barcsért mozgalom díjazottainak az elismeréseket.

Imre Mária a Környezetvédelmi Egyesület elnöke elmondta: 2014. márciusban hirdették meg a lakosság körében, a város szépítése érdekében a virágosítást. A szabadgyökerű virágpalántákat és a fődíjakat a Városgazdálkodási Igazgatóság biztosította. A Virágos Barcsért táblát a Delibeli Kőfaragó Kft. adományozta. Az évelő virágokat lakossági felajánlásból vásárolták.

A virágosítás helyszíneit végigjárva, egy szakmai és civil összetételű zsűri értékelte és alakította ki a virágosítás eredményét.

Családi ház kategória: Benked Tiborné, Barcs, Barátság u:8

Díja: Oklevél és egész éves fürdőbelépő

Társasház kategória: Barcs, Gárdonyi u:2  és Gárdonyi u. 55/6

Díjuk: Oklevél és egész éves fürdőbelépő

Virágos utca kategória: Barcs, Gábor Andor utca lakói

Díjuk: Tábla és 10000 forint értékű virágvásárlási támogatás

A virágosítás mozgalom szervezői rendkívüli tiszteletdíjban részesültek: Siszler Istvánné, Kelemen Jánosné és Otártics Józsefné.

 

Oklevéllel köszönték meg Semsi Zita szervező munkáját a Liszt Ferenc utcai virágosítás beindításáért.

Oklevéllel ismerték el a virágosításban való részvételét: Csulak Jánosné, Kálmán László, Benked Tiborné, Némethné Pados Zsuzsanna, Gyaja Józsefné, Kárpáti Józsefné, Szabó Géza, Csortos Istvánné, Budi Béláné, Kömpf Istvánné, Kelemen Tiborné, Békefi Zsolt Lajosné, Dr. Kisné Dr. Szabó Erika, Juhász Enikő, Harsztiáné Takács Ildikó Mária, Kocsis Istvánné, Kollarovics Szilvia Mária, Süléné Tóth- Vukó Tünde Magdolna, Dr.Solti Pálné, Keresztényi Károlyné, Kárpáti Józsefné, Baranyi Mihály László lakosoknak.

Karvalics Ottó polgármester megköszönte a város polgárainak, hogy részt vettek a város szépítésében. Külön köszönetet mondott Imre Máriának és Emléklapot adott át a Virágos Barcsért mozgalom évenkénti sikeres megszervezéséért.

2015 évre ismét meghirdetik a Virágos Barcsért pályázatot. Részvételi szándékukat 2015. február 01. -15 között jelenthetik be a Városgazdálkodási Igazgatóságnál.

/P.R./

.

 

 

 

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!