A vállalkozások fejlődését szolgálják

Széchenyi Programiroda Barcs

A barcsi irodánk nyitása óta jóval többen keresnek fel bennünket az új pályázati lehetőségek ügyében is. A legtöbb érdeklődés a telephelyfejlesztés, ingatlanvásárlás és eszközbeszerzés iránt van – értékelte a helyi Széchenyi Programiroda megnyitása óta eltelt időszakot Szentgyörgyi Dávid regionális igazgató.

Az elmúlt években, a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. kiemelt feladata az Új Széchenyi Terv operatív programok forrásainak népszerűsítése és a források elosztásának elősegítése volt. 2014 óta a feladataink részben kibővültek, ami annyit jelent, hogy a közreműködő szervezetek (KSZ) kértek tőlünk segítséget. Olyan projektekkel is foglalkozunk, amiről pontos információkat szeretne a KSZ megtudni. Általában a projektek megvalósítása során felmerülő feladatok ellátásának hiányáról vagy jelentések határidőre nem teljesítéséről lehet szó. Ezért felvesszük a kapcsolatot a projektgazdákkal és segítünk a problémák mihamarabbi megoldásában – közölte a regionális igazgató.

Mivel az idei évben még nem jelentek meg a 2014-20-as időszak pályázatai, ezért a barcsi kistérségben is ezt a Projekt Felügyeleti Rendszert látjuk el. Eddig a térségben csak néhány pályázatnál kellett segítenünk, ami bíztató lehet a következő időszakra nézve. Jelenlegi információink szerint 2014 októberétől várható, hogy megjelennek a 2014-2020 ciklus első pályázatai, melyekről bővebb tájékoztatást fogunk tudni adni a barcsi irodánkban is – tette hozzá Szentgyörgyi Dávid.

/P.R./

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!