Megvannak az első jelöltek Barcson

szavazás

A Fidesz-KDNP jelöltjeit és két független képviselőjelöltet vett nyilvántartásba szerda délig a választási bizottság Barcson. A Jobbik jelöltjei is leadták már az ajánlóíveket, de indulásukról még nem született döntés.

Karvalics Ottó (Fidesz-KDNP) az elsőként nyilvántartásba vett polgármesterjelölt Barcson. A valasztas.hu oldal adatai szerint rajta kívül Ander Balázs (Jobbik) kérte a nyilvántartásba vételt polgármesterjelöltként.

Az egyes körzetben Szakos Gábor (Fidesz-KDNP), és Nuszpl Árpád (független) indulhat képviselőjelöltként, de Pozsonyiné Nemes Ildikó (Jobbik) is kérte a nyilvántartásba vételt.

A kettes körzetben, ahová Drávaszentes is tartozik, Szalai Balázs (Fidesz-KDNP) és Berda Károly (független) a nyilvántartásba vett jelölt. Artner János (Jobbik) még a Helyi Választási Bizottság döntésére vár.

A Somogytarnócával kiegészülő hármas körzetben Szabadi Józsefet (Fidesz-KDNP) vette nyilvántartásba a HVB. Ander István (Jobbik) még vár a nyilvántartásba vételre.

A négyes választókerületben is egy nyilvántartásba vett jelölt van. Halász Istvánné (Fidesz-KDNP) indulhat, de Kiss Anita (Jobbik) is leadta már az íveket, döntésre vár.

 Az ötös körzetben is egy jelölt szerepel a nyilvántartásban, Vekkeli Józsefné (Fidesz-KDNP). Szücsné Cseh Marianna (Jobbik) és Porga Sándor (független) is vár az ellenőrzésre és a nyilvántartásba vételre.

A hatos körzetben dr. Kis M. János Attila indulhat (Fidesz-KDNP), de ajánlásait leadta Póré Róbert (Jobbik) is.

A hetes választókerületben Koós Csabát (Fidesz-KDNP) vették eddig nyilvántartásba, Vargáné Berta Gabriella (Jobbik) a HVB döntésére vár.

Legutóbb időközi választást tartottak a nyolcas körzetben, most azonban újra képviselőt delegálhatnak a testületbe az itt élők. Kertainé Horváth Editet (Fidesz-KDNP) már nyilvántartásba vették, Szücs Ferenc (Jobbik) a határozatra vár.

Az MSZP-DK-Együtt PM jelöltjei közös pártszínekben indulnak, de a valasztas.hu adatai szerint még nem kérték a nyilvántartásba vételt. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!