Komolyan gondolják a Satelit FC újjászervezését

Satelit épülete

Komolyan gondoljuk a klub újjászervezését – mutatta a felújítási munkákat Szabadi József. A Satelit FC elnöke szórólapon tájékoztatja a somogytarnócaiakat a sportépületnél folyó munkákról.

Gondozott füves területeket láttunk a Satelit FC öltöző-fürdő épülete körül, egyik munkatársuk éppen arra várt, hogy a fű kissé száradjon, és tudja folytatni a fűnyírást.

A hazai és vendégjátékosok fürdőiben a padozatba süllyesztett elhasználódott szennyvíz elvezető csöveket kicserélték, kellemes tónusú burkoló lapokkal fedték le a padozatot, vidám színes kék-fehér mozaikos burkolatot kaptak a zuhanytálcák.

A következő lépés az öltözők kifestése, és egyéb mázolási munkák elvégzése lesz. Ezt követik majd a fürdők, WC-k épületgépészeti munkái, a falon kívüli vízcsövek átszerelése, csaptelepek cseréje, zuhanyrózsák pótlása.

A felújítási munkák is a jó gazda gondosságával történnek. Az átvett örökség több rendeznivalót hagyott maga után, mint amit elsőre lehetett látni, így csak tervezett költségek szerint haladhat előre a felújítás, de a legfontosabb az, hogy láthatóan halad - mondta Szabadi József.

Az elnök egy szórólappal tájékoztatja a településrész lakosságát a megkezdett, folyó munkákról és szeretné, ha a lakosságot érdekelné, s ellátogatnának még az épület teljes elkészülte előtt, hogy lássák, komolyan gondolták az FC újjászervezését.

/P.R./

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!