Javítják a megsüllyedt utat

Útjavítás Barcson

A Köztársaság utcából a piactér felé kanyarodva, az autósoknak lassítani kellett a kanyarban egy útsüllyedés miatt. Már megkezdték a javítást.

Még az ősz előtt megvizsgálják a város útjait, a Köztársaság utcánál többhelyütt van hasonló probléma. Mint Szakos Gábor alpolgármestertől megtudtuk, a piactér felé vezető út egy szakasza erősen megsüllyedt, szerencsére nem szakadt be. Az út egy szakaszát lezárták, megkezdődött a feltárás, hogy a süllyedés okát kiderítsék. A feltárás után derülhet ki, hogy milyen módszerrel és mennyiért lehet helyreállítani ezt a szakaszt. A burkolat a megsüllyedt szakaszon igencsak vékonyra sikeredett annak idején – ezt a laikusok is láthatják, ha megnézik a munkagödröt.

A süllyedt burkolat szerencsére nem okozott kárt a közművekben, az alatta futó erősáramú kábel sem szakadt el. A Köztársaság utcában további munkák lesznek, például a zöldséges előtti szakaszon is hasonló probléma merült fel. A Szent István utcában már végeztek a munkálatokkal. A közutak állapotát folyamatosan figyelik, hogy még a téli idő beállta előtt kijavíthassák a problémás szakaszokat az önkormányzati utakon.

/P.R./

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!