Ha végre itt a nyár és meleg az idő

Barcsi fürdő

Kristálytiszta, kékesen csillogó víztükrök. Teljes kapacitással üzemel a fürdő. Júniustól a külső medencék is teljes gőzzel üzemelnek, hűthetjük magunkat a közelgő kánikulában.

Évek óta május 1-e volt a teljes nyitás napja,de az idei évben ez másként alakult – mondta Lipics István fürdővezető. Az időjárás ugyanis nagyobb igényt adott a katasztrófavédők munkájára, mint az úszómedencékre.

 

Tény: a szerencsések már májusban is lubickolhattak egy kicsit- egy rövid próbaüzem erejéig. Az úszókat azonban már egy hónapja várja a külső úszómedence.

Jó hír a vakációzó diákoknak is, hogy megint van strandjegy. Persze ez a jegytípus a nyugdíjasoknak, gyerekeknek és felnőtteknek is rendelkezésére áll. Megszűnt viszont az „úszójegy” vagyis már nem így hívják. 400 forintért a nyitás után és a zárás előtt két órára hasonló jegyet válthatnak a mozogni vágyók.

 A piac visszaigazolta az új konstrukciókat, az év első öt hónapjában már nőtt a vendégek száma. Ingyenes qua fitnesz, szombaton és vasárnap más foglalkozások is várják a vendégeket.

A régió egyik legrendezettebb és legolcsóbb fürdője a barcsi. Július hónapban ezt sokan megtapasztalhatják, hiszen szélesre tárja kapuit ismét a strand és a Fürdő napjára az ország és világ minden részéből várják a vendégeket.

/P.R./

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!