Felkészülten várják a legkisebbeket is Barcson

Henéziné Balaskó Edit barcsi óvodaigazgató

Minden szülő kérését az igényeknek megfelelően ki tudták elégíteni, arra is tekintettel, hogy melyik óvodába szeretnék járatni gyermeküket – mondta el szerkesztőségünknek Henéziné Balaskó Edit, a barcsi bölcsőde és óvodák igazgatója.

 

Nagy megelégedettségére szülőknek, gyerekeknek, nevelőknek felújításra került a bölcsőde épülete kívül, belül. Szeptemberben 30-32 kicsit várnak beszoktató bölcsődei foglalkozásokra a jelenleg ismert beíratási adatok szerint. Ez változhat még október, és november hónapban is attól függően, hogy a szülők elhelyezkedése hogy alakul. Így a mostani állapot szerint három, egyenként 12 fős csoportot indítanak. Ha további igény lép fel, tudják biztosítani a negyedik csoport indítását.

A 2014. áprilisi beíratások szerint, 310 óvodás gyermekre számítnak Barcson. A Széchenyi köziben 3 csoporttal, a Hársfa utcaiban 3 csoporttal, a Deák Ferenc utcaiban 4 csoporttal indulnak. A Szent Imre utcaiban 3 gyermekcsoporttal kezdik az évet. Az óvodáknál hasonló a helyzet, mint a bölcsődében, mert itt is várható létszámnövekedés a szeptemberben jelentkező pótigényeknek megfelelően.

/P.R./

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!