Elhivatottságuk a jövő záloga

Pedagógusok

"Az oktatási rendszer reformja, a pedagógusok elhívatottsága biztos záloga annak, hogy az intézmények egyre jobban, egyre magasabb színvonalon képzett ifjúságot bocsássanak ki a társadalomba" - ezekkel a gondolatokkal köszöntötte a pedagógusokat a képviselő testület szakbizottságának elnöke a barcsi városi ünnepségen.

Vekkeli Józsefné a pályát belülről ismerő pedagógus méltatta az elődök munkáját, akik mintát adtak a fiatal katedrára készülőknek. A Széchényi Ferenc Gimnáziumban tartott ünnepségen a testület és az önkormányzat nevében is köszönetet mondott a pedagógusok áldozatkész munkájáért. A város a fenntartó váltás ellenére magának érzi azok munkáját, akik a barcsi gyerekek jövőjét megalapozzák.

Városi szintű Pedagógus napi kitüntetéseket vehettek át Szakos Gábor alpolgármestertől:

Varga Ottilia, Sabján Gábor, Kertainé Horvát Edit, Vinczéné Kara Márta, Margiticsné Német Rózsa, Jágerné Nyers Etelka, Horváth Tiborné, Kozma B.Imre, Nagyné Németh Henriette és Németh Elekné.

Minisztériumi szintű Pedagógus Szolgálati Emlékérmet kapott Krisztián Ferencné és Horváthné Bódi Ildikó

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ tankerületének igazgatója az intézményvezetők munkáját Emléklappal külön megköszönte.

Elismerében részesültek: Szemere Márta, Kertainé Horváth Edit, Vizváriné Maronics Mária, Vránicsné Jamcsi Erika, Palotai Zoltán és Csonka Zoltán.

Barcson az általános iskolákban zökkenőmentesen lezajlott a beiratkozás, a középsikolákban sem volt fennakadaás az átszervezés ellenére.

Az ünnepélyes pillanatokat a Barcsi Fúvószenkar muzsikája kísérte.

A hivatalos rész zárásaként az Orfeum Társulat örökzöld dallamaival ünnepeltek Barcs óvonői, tanítói, tanárai, a város pedagógusai.

 

Pethes Róbert

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!