Döcögnél a szabadstrandra? Nem tudsz!

Útfelújítás

A kerékpárral közlekedők búcsút inthetnek az offroad-feelingnek, már nem kell tolni a partig a drótszamarat. Elkezdte a város az idei 17 milliós programot.

 

Csütörtökön a szabadstrand parkolójának aszfaltozásával megkezdődött a várt program. 2014-re 17 millió forintos keretet különítettek el a költségvetésből az utak felújítására a városatyák. A Dráva felé vezető földút kátyúit már nem élvezhetik a pénteken érkező motorosok.

Karvalics Ottó, Barcs polgármestere kérdésünkre elmondta: mivel a turizmus lehet az egyik kitörési pont, ezért a külterületeken kezdték meg a munkát, de ezekben a hetekben a város központi területein is megjelennek a gépek.

A képviselőtestület korábban döntött arról, hogy ekkora lesz az idei keret. Szintén kezdésként a Némethegy felé vezető út bevezető szakaszát aszfaltozzák. A remények szerint így az özönvíz - reméljük egy darabig már nem lesz ilyen, mert kisírta magát az ég - már nem teszi járhatatlanná az utat. Az E.On végzett a hálózati javítással, így megkezdődhetett a burkolás is.

Hogy hol lesz még ilyen munka? A jövő héten jövünk az ütemtervvel!

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!