Börtön elől bújkáltak, de lebuktak

A Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki körözést az ellen a két férfi ellen, akiket tegnap előállítottak a barcsi rendőrök. Egyikük menekülni próbált, azonban az egyenruhások rövid időn belül elfogták.

A somogyi rendőrök 2014. november 6-án 0 óra 15 perc körül Darányban elfogtak egy 27 éves helyi férfit, akinek körözését rendelte el a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, mivel nem kezdte meg letöltendő börtönbüntetését.  O. János Gyulát előállították a Barcsi Rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Szintén 2014. november 6-án 17 óra 25 perc körüli időben Barcson a Diófasor utcában jelentek meg a szolgálatban lévő egyenruhások, mivel az egyik címen egy - a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja által - körözött személy tartózkodott. A 21 éves férfi a rendőrautót meglátva futásnak eredet a lakóház hátsó része felé. Ekkor az egyik rendőr futva utána indult. A körözött személy több kerítésen átmászva menekült, és a többszöri rendőri felszólításnak sem tett eleget. Eközben az egyenruhás rendőr járőrtársa a menekülő személlyel párhuzamosan haladt a Diófasor utcában, majd az egyik lakóház udvarában sikerült feltartóztatnia H. Attilát. A férfit előállították a Barcsi Rendőrkapitányságra, majd – hogy megkezdhesse letöltendő börtönbüntetését – a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!