Barcsiak elismerése és sportsikere

Bakondi

Barcsiakat is köszöntöttek születésnapjukon a megyei katasztrófavédelmi igazgatók szeptemberi értekezletén. A jubileumok mellett sportsikereknek is örülhettünk, Vidák Balázs tűzoltó főhadnagy pedig bronzérmet szerzett a 2014. évi Budo és Küzdősport Gálán.

Ötvenedik születésnapja alkalmából Bakondi György országos katasztrófavédelmi főigazgató ajándéktárgyat adományozott Sztranyákné Takács Gyöngyinek, a barcsi katasztrófavédelmi kirendeltség kiemelt főelőadójának és Kulcsár Istvánnak, a barcsi hivatásos tűzoltó-parancsnokság előadójának. A születésnaposokhoz szólva az országos katasztrófavédelmi főigazgató azt mondta: kevés korukbéli dolgozik még a szervezetben, ezért született az a döntés, hogy méltó módon köszöntsék a kerek évfordulót ünneplőket.

Bronzérmet szerzett Vidák Balázs tűzoltó főhadnagy, a barcsi hivatásos tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnoka a 2014. évi Budo és Küzdősport Gálán, szeptember 28-án - az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központ, valamint a Magyar Rendészeti Sportszövetség közös rendezvényén.

A Terrorelhárítási Központ idén a Syma csarnokban rendezte meg a rendvédelmi és a fegyveres szerveknél szolgáló sportolók hagyományos küzdősport gáláját, amelyen WKF Karate Kumite versenyszámban indult Vidák Balázs tűzoltó főhadnagy is.

A barcsi tűzoltóparancsnok két évvel ezelőtt már próbára tette erejét és technikai tudását, akkor a dobogó második fokára küzdötte fel magát. S idén is azzal a céllal lépett a tatamira - a 40 évnél fiatalabbak közt, a -85 kilogrammos súlycsoportban - hogy éremmel a nyakában tér haza. A mérkőzések három percig tartottak, ám igen izgalmas pillanatoknak voltak tanúi a somogyi szurkolók.

A küzdősportok terén 21 éves tapasztalattal bíró tűzoltóparancsnok készenléti rendőrök és országgyűlési őrség tagjai ellen küzdött a legjobbnak járó díjért. Végül kategóriájában a gála harmadik legjobbjának bizonyult.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!