Barcs kapta „Az Év Halláscentruma 2014” nívódíjat

Barcsi Járóbetegellátó Központ

Az Év Halláscentruma 2014 nívódíjjal ismerte el a barcsi Járóbetegellátó Központ hallásvizsgálati tevékenységét a Hallás Társasága.

Dr. Kisimre László igazgató főorvos elmondta: a Hallás Társasága 2014 májusában kiírt pályázatára nevezett az intézet, melyet egy minden részletes szempontra kitérő vizsgálat követett. Vizsgálták a betegek fogadását a recepción, az épület, a rendelő higiéniai állapotát, az orvos, az asszisztens beteghez való viszonyát, a vizsgálatok szakszerűségét, a műszerek, létesítmények, mint például az úgynevezett „süketszoba” minőségét.

A Barcson tapasztaltak alapján a Járóbetegellátó Központ  audiológiai rendelője a Hallás Társaságától az Év Halláscentruma 2014 című Nívódíjat kapott. A díj alapvetően erkölcsi elismerés, mely tovább erősíti a központ iránti bizalmat, anyagiakkal nem járt.

Az igazgató-főorvos hangsúlyozta: igyekeznek maximálisan kiszolgálni a betegeket, a várakozási időt minimálisra csökkenteni. Természetesen több tényezőtől is függ ennek alakulása. A 2015. évre vonatkozó kvótát, pontszámokat a központ már megkapta, ez volumenében nem változott, az idei gyakorlatai tapasztalatok szerint a jövő évi betegellátást tudják megfelelő szinten biztosítani. Az intézet a 2013. március 13-i indulás óta elérte az 1000 műtéti számot.

/P.R./

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!