Barcs is csillagot vár a fürdőre

Barcsi Gyógyfürdő

Barcs is csatlakozna a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez, amely egységes védjegyrendszerrel látná el a hazai strandokat, gyógyfürdőket. A csillagozás folyamatában vizsgálják a például a rendet, a személyzetet és azt, hogy légi úton megközelíthető-e a létesítmény.

Legfeljebb öt csillagot kaphat az a fürdő, amely kimagaslóan teljesít az egységes pontozási rendszerben. Ehhez a Barcsi Strandfürdő önkéntesen csatlakozna – mondta el kérdésünkre Szakos Gábor alpolgármester. A város számára azért fontos az egységes értékelési rendszer, mert így a fejlesztési irányokat is körvonalazhatják.

Több napon át tartózkodnak az értékelő bizottság tagjai egy-egy létesítményben, figyelik a felszereltséget, a tisztaságot és azt, hogy a strandról elérhető vendéglátóhelyek milyen szolgáltatást nyújtanak.

Pluszpont jár azért, ha légi úton megközelíthető a fürdő, avagy ha színház van a közelben. A dél-dunántúli régióból eddig mindössze egy fürdőt értékeltek, a harkányi megkapta a maximális öt csillagot. Somogy strandjai most kezdenek csatlakozni a védjegyrendszerhez. 

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!