Dráva Hullám
Rádióhallgatás médialejátszóval

A lejátszó megnyitása új ablakban

Kiemelt híreink

A pandémia évei alatt ünnepi testületi ülést sem tartottak Barcson, a városi elismerésekről sem született döntés. Barcs díszpolgárainak sorát is gyarapíthatják a barcsiak, a javaslatokat a polgármester és a képviselők mellett a város polgárai is tehetnek.

Főoldal

Közeli helyeken

Már fürdenek a Balatonban

Az Időkép adatai szerint az elmúlt napokban már 30 fok fölött alakultak a csúcshőmérsékletek, aminek köszönhetően Balatonlellénél már 22 fok feletti vízhőmérsékletet mértek a hétvégén.

 

Helyi Hírek

Újabb éremeső a barcsi karatékáknál

Újabb sikerek a barcsi karatékák háza táján, ezúttal Tökölön, a Sziget Kupán mutatták meg tehetségüket a legifjabb növendékek. Az idei Sziget Kupán összesen 17 aranyat, 10 ezüstöt és 13 bronzérmet szereztek a barcsi karatékák, a nevező 29 egyesület közül a DMTK mögött a második legeredményesebb lett a BVSE Karate Szakosztálya.

 

Közeli helyeken

Több, mint egy tonna halat fogtak a Desedán

Magyarország leghosszabb mesterséges tava, a Deseda Kaposvártól északra található, és a magyar horgászok paradicsoma. Fogtak itt már gigantikus méretű halat, és számos verseny helyszíne is a tó. legutóbb egy bojlis verseny zajlott, 1130 kg-os fogással.

Helyi Hírek

Mandala készült az Aranyos diákok festett köveiből

Mandala díszíti az Arany János Általános Iskola bejárata előtti területet. Az intézmény 317 tanulójának alkotásaiból összeállított kép tegnap készült el.

Közeli helyeken

Szörföst mentettek szombaton a Balatonból

A vízirendőrök szombaton délelőtt a Balatonfüredi előtti vízterületen, a szárazföldtől több száz méterre észleltek egy szörföst, aki segítséget kért. A rendőrök a helyszínre siettek, ahol a férfi elmondta, hogy a felerősödött szél és a hullámzás miatt - elsőfokú viharjelzés volt érvényben - nem tudott volna partot érni. A 47 éves budapesti lakost kimentették a vízből, majd a partra vitték.

 

Helyi Hírek

Ismét fölényes győzelmet arattak a barcsi darazsak

A 20. forduló után továbbra is a Barcsi FC vezeti a Megye III. Felnőtt Férfi Labdarúgó Bajnokságot, a hétvégi győzelem tovább növelte a barcsiak előnyét a második helyezett Babócsa fölött.

Közeli helyeken

Véget ér az „árstop”, nagyot ugorhat a balatoni strandbelépők ára

Mivel az utóbbi két évben a járványügyi veszélyhelyzet miatt nem emelhettek az önkormányzatok és a fenntartók a strandbelépők árán, így több helyen idén már nem tologatják ezt tovább: van, ahol a szezonban már 25 százalékkal többet kell fizetni a nyaralóknak a bejáratnál, mint egy évvel ezelőtt, írja összefoglalójában a Pénzcentrum.

Helyi Hírek

Idén újra táncoltak a Deákos végzősök

Egy év kihagyás után, újra rendeztek bált a Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskolában. A Szülők-Nevelők hagyományos bálját, május 14-én, ismét a végzősök nyitották meg.

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcs Város Önkormányzata Képviselő Testületének 2022. április 21-i ülése

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!