Dráva Hullám
Rádióhallgatás médialejátszóval

A lejátszó megnyitása új ablakban

Kiemelt híreink

Aszfaltra várnak a gépek a Bem utcában, megkezdődik az idei évre tervezett útfelújítás. Az idei költségvetésben a Munkácsy Mihály utca és a Bem utca felújítása is szerepel.

Főoldal

Közeli helyeken

Csökkent a szabálytalankodók száma a Balatonnál

Tavaly nyáron minden hatodik, idén már csak minden hetedik balatoni vállalkozásnál találtak valamilyen szabálytalanságot a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – számolt be róla az adóhatóság. Közlésük szerint a revizorok egyebek mellett a nyugta- és számlaadást, az alkalmazottak bejelentését, az online pénztárgépek szabályos használatát és a készpénzkészlet kezelését vizsgálták, több mint 4000 alkalommal. Idén az összes ellenőrzésnek 14 százaléka zárult megállapítással, 2019-ben 25 százalék.

 

Helyi Hírek

Szombattól nem lesz vágányzár Pécs felé

Véget ér a vágányzár Szentlőrinc és Pécs között, nem kell átszállni szombattól vonatpótló buszra a Pécsre utazóknak.
 

Közeli helyeken

Ismét futva szedik a szemetet Kaposváron a versenyzők

Hamarosan újra TRIVIUM Plogging versenyt rendez a térségben a TRIVIUM Aluminium Packaging Hungary Kft. és a Kaposvári Szabadidő Egyesület – közölte a SEFAG Zrt. a honlapján.

Helyi Hírek

Nótaszóval nyitották a Szépkorúak hónapját Barcson

Hegedűszóval nyitották meg a Szépkorúak hónapjának rendezvénysorozatát a Barcsi Szociális Központban. Villányi László hegedűn, Gyurókovics Tibor zongorán játszotta a kedvelt nótákat, komolyzenei darabokat, operett részleteket.

Közeli helyeken

Fesztivállal csábítja a leendő hallgatókat a PTE

Koncertek és nyereményjátékok is várják a karokat, képzéseket bemutató standok mellett azokat, akik ellátogatnak a Pécsi Tudományegyetem (PTE) pályaválasztási fesztiváljára október 14-én - közölte a felsőoktatási intézmény.

Helyi Hírek

Ifjú zenészek koncerteztek a Zene Világnapja alkalmából

A növendékek hangversenyével emlékezett a Zene Világnapja alkalmából a Vikár Béla Zeneiskola október 4-én. A zeneiskola nagytermében zenetörténeti visszatekintést is hallhattak az érdeklődők.

Közeli helyeken

Kevesebb új lakás épül idén Somogyban

Az ingatlan.com legújabb elemzése szerint jelenleg 1329 darab eladó új lakóingatlan hirdetése közül válogathatnak a vevők Somogyban.

Közeli helyeken

Polgármestert választ a közeli Csömend

Polgármestert választanak a Somogy megyei Csömenden vasárnap. Az előző településvezető, Szabó István (független) halála miatt július vége óta betöltetlen tisztségért négy független jelölt - Boros János Károly, Csirke Anikó, Miklovics Richárd és Molnár Tibor Sándor - verseng.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDRF Symphonic Band

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!