Dráva Hullám
Rádióhallgatás médialejátszóval

A lejátszó megnyitása új ablakban

Kiemelt híreink

Április végén kell beíratni a tanköteles korú gyermekeket a barcsi általános iskolákba. A Kaposvári Tankerületi Központ az illetékességi területén működő valamennyi oktatási intézményre egységes beiratkozást hirdetett, így a környékbeli általános iskolákba is április 20-án és április 21-én lehet beíratni a leendő első...

Főoldal

Közeli helyeken

Meggyújtani egy másodperc, eloltani akár száz óra

Az elmúlt egy hét során többször kérték a somogyi tűzoltók segítségét, mert a hirtelen feltámadó szél következtében az égetést végző lakosok nem bírták kordában tartani a tüzet. Lakóházak is veszélyben voltak, de akadt, ahol egy garázs vált a lángok martalékává, másutt a lángok a szomszédság kertjében pusztítottak.

Helyi Hírek

Nem minden vonat áll meg ezentúl Középrigócon

Kevesebb vonat áll meg Középrigócon, illetve néhány perccel módosul két InterRégió vonat menetrendje Nagykanizsa és Gyékényes között. 

Közeli helyeken

Tragikus tűzeset Pécsen

Csütörtökön a déli órákban kigyulladt egy négyemeletes társasház földszinti lakása Pécsen, a Petőfi utcában. Tizenkilenc tűzoltó öt járművel percek alatt a helyszínre ért, és rövid idő alatt megfékezték a lángokat. A sűrű füsttel telítődött lépcsőházból az egységek három embert kísértek ki.

Helyi Hírek

Minden felajánlás számít

A legtöbben gyermekek fejlődésére és gyógyítására vagy állatmenhelyeknek ajánlják fel adójuk 1 százalékát. Az szja 1+1%-áról idén egészen május 22-éig lehet rendelkezni. A felajánlás csak néhány percet vesz igénybe, a támogatott szervezeteknek pedig óriási segítséget jelentenek ezek az adóforintok.

Közeli helyeken

Egy gyermekfelügyelőt és egy gyermeket is bántalmazott a feldúlt fiatal

A Kaposvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a fiatalkorú fiúval szemben, aki az egyik Somogy vármegyei gyermekotthonban a gyermekfelügyelő és egy nevelt lány sérelmére követett el bűncselekményt.

Helyi Hírek

Húsvét a könyvtárban

Hamarosan itt a húsvét, ennek alkalmából hívja a Barcsi Városi Könyvtár az érdeklődőket soron következő ünnepre hangolódó programjára. 

Közeli helyeken

Somogyba látogatott Novák Katalin

Addig van magyar jövő, amíg vannak olyanok, akik gyermeket vállalnak Magyarországon - mondta Novák Katalin köztársasági elnök csütörtökön Kaposváron.

Helyi Hírek

Megvan a város idei költségvetése

A 2021-22-eshez hasonló költségvetést sikerült alkotni 2023-ra, de a nem kötelező feladatoknál nagyon keményen kell húzni a gyeplőt – mondta a BarcsMédia megkeresésére Koós Csaba polgármester.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcsi Krónika 2023. március 20.

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!