Újra remekeltek a vadászhölgyek főzésben

Nem maradhatott el a vadgasztronómiai főzőverseny sem a kaposvári állattenyésztési napok ünnepérő. A KÁN Egyetemi Napok adott helyet a 11. alkalommal megrendezett vadgasztronómia és a vadhúsfogyasztás népszerűsítő programnak.
 

Összesen 10 csapat vett részt a főzőversenyen, a gazdászversenyen, médiapartnerekkel és MATE részvételével. Az Országos Magyar Vadászkamara Somogy megyei Vadászhölgy Klub csapata ezúttal is beszállt a ringbe. Összesen két és fél óra elkészítési idő állt a csapatok rendelkezésére, és igazán fantasztikus ételek készültek a zsűri véleménye szerint. Szoros eredmény született a zsűri értékelése alapján, stílusosan azt is mondhatnánk, falatnyi különbségek döntöttek. A III. helyen végül a vadas ragut készítő Aranyosok(k) csapata végzett, II. lett a Most Médiacsoport tejföllel, gnocchi-val tálalt pörköltje, míg az I. helyezést az OMVK Somogy megyei Vadászhölgy Klub csapata (Fenyvesi Istvánné, Kemenszky Kinga, Dr. Csizmadiáné Dr. Dóczi Zsuzsanna) vitte el fokhagymás tejben áztatott, szarvasgombás velővel töltött, kirántott szarvascombjával, amit zelleres burgonyapürével és házi savanyúsággal tálaltak.
Fptó: Csatlós Norbert

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!